fbpx

Digimarkkinoinnin sparraus

Henkilökohtaista sparrausta markkinoinnin kehittämiseksi etänä – tai kahvikupin ääressä

Pohditko, miten voisit hyödyntää digitaalista markkinointia tehokkaamin liiketoiminnassasi? Mitä kannattaisi seuraavaksi tehdä? Millaista osaamista tulisi hankkia tai rekrytoida? Digisparraus on tiivis kokonaisuus, jossa yhdessä ammattilaisen kanssa pohdit muun muassa näitä kysymyksiä. Digisparrauksen voit tilata kertaluontoisesti tai suurempana kokonaisuutena.

Pikasparraus / kesto 90 min

Pikasparrauksessa käymme läpi yrityksen tämänhetkisen markkinointitilanteen ja listaamme havaitut kehittämiskohteet. Etsimme yhdessä resursseihin nähden sopivia tapoja ja mahdollisuuksia tuloksellisen ja tehokkaan markkinoinnin toteuttamiseen. Pikasparrauksessa saat myös opiskelu-, materiaali- ja kirjavinkkejä markkinointiosaamisen kehittämiseksi. Pikasparrauksen päätyttyä saat sähköpostiisi sparraussession muistiinpanot ja esiin nousseet kehittämisehdotukset.

————-

Tehosparraus / kesto 4 x 60 min

Tehosparraus aloitetaan pikasparrauksen tavoin käymällä läpi yrityksen tämänhetkinen markkinointitilanne ja listaamalla tunnistetut kehittämiskohteet. Tehosparrauksessa tavoitteena on toimia ”rinnalla kulkijana” uuden toimintamallin tai muuhun markkinointiin liittyvän kehitysprojektin rinnalla. Toimintamalli tai kehitysprojekti määritellään ja kirkastetaan ensimmäisellä sparraustapaamisella.

Tehosparrauksessa saat myös opiskelu-, materiaali- ja kirjavinkkejä markkinointiosaamisen kehittämiseksi. Tehosparrauksen päätyttyä saat sähköpostiisi sparraussessioiden muistiinpanot ja esiin nousseet kehittämisehdotukset.

————-

Exclusive-sparraus / kesto 6 x 60 min

Tämä kokonaisvaltainen sparraus sisältää kuusi tunnin tapaamista. Exclusive-sparraus aloitetaan käymällä läpi yrityksen markkinoinnin tämänhetkinen tilanne ja listaamalla tunnistetut kehittämiskohteet. Exclusive-sparrauksen kuudessa tapaamisessa paneudumme syvällisesti yrityksesi liiketoiminnan ja markkinoinnin kehittämiseen.

Tarvitsetko lisätietoa?

Contact me for details on creating and managing marketing projects, project features, and services and prices.

Menu