fbpx

Markkinointipäällikkö palveluna – ulkoistettu markkinointipäällikkö

Kokonaisvaltaista markkinoinnin kehittämistä ja toteuttamista palveluna

Toimin asiakkailleni ulkoistettuna markkinointipäällikkönä. Olen viestinnän ja markkinoinnin ammattilainen ja työskennellyt median, viestinnän ja markkinoinnin parissa lähes kymmenen vuoden ajan.

Asiakastöissäni olen saanut aikaan konkreettista kehitystä ja numeroin todennettavaa kasvua.

Tuloksia ovat olleet esimerkiksi:

 • Asiakasprojektissa löydettiin uusi digitaalinen malli liidien keräämiseen. Liidien määrä kasvoi niin räjähdysmäisesti, että yritys joutui palkkaamaan uutta henkilökuntaa niiden käsittelyä varten.
 • Henkilöstöpulasta kärsinyt asiakas rekrytoi uuden digitaalisen mallin avulla kehitysprojektin aikana 300 % enemmän uusia työntekijöitä kuin aikaisemmin.
 • Helsinkiläisen asiakasyrityksen verkkosivuliikenne kasvoi kehitysprojektin aikana 323 %.
 • Kanta-Hämeessä toimivan asiakkaani kanssa toimme markkinoille täysin uuden asumisen palvelun. Asiakkaita palvelulle löytyi nopeasti!

Yhteen näistä case-esimerkeistä voit tutustua tarkemmin tästä.

Markkinointipäällikkö palveluna on valintasi silloin, kun etsit vankkaa markkinoinnin osaamista mutta kokoaikaisen henkilön rekrytoiminen ei ole yrityksellesi ajankohtaista tai sopivaa henkilöä ei vain ole löytynyt. Markkinointipäällikkö palveluna on strategista suunnittelua, rohkeasti toimeenpanevaa kehitystä sekä tehokasta ja aikaansaavaa työskentelyä.

 • numeroin todennettavia tuloksia ja tyytyväisiä asiakkaita
 • tavoitelähtöinen ja tuloskeskeinen työskentelytapa
 • käytössä tehokkaimmat digimarkkinoinnin työkalut
 • sitoutunut ja inspiroitunut asenne sinun yrityksesi markkinoinnin kehittämiseen
 • taustatukena Santelo Oy – muun muassa koodausta ja muita vaativia teknisiä lisäpalveluita saatavilla nopeasti
 • laajat yhteistyöverkostot
 • ei yllättäviä henkilöstökuluja
 • tarvittaessa myös irtisanominen on helppoa ja nopeaa

Kenelle palvelu sopii?
Mitä palvelu maksaa?

Työelämä muuttuu kiihtyvällä vauhdilla, ja yrityksissä tarvitaan jatkuvasti uutta ja erikoistunutta markkinoinnin osaamista. PK-yrityksiin ei välttämättä aina löydy sopivaa ammattilaista, ja toisaalta markkinointitoimistojen hinnoittelu saattaa olla budjetin ulkopuolella. Tällaisissa tapauksissa markkinointipäällikkö palveluna saattaa olla juuri sinun yrityksellesi sopiva palvelu.

Mitä tarkoittaa markkinointipäällikkö palveluna?

Kyseessä on palvelu, jossa voit vuokrata markkinointipäällikön yrityksellesi, kun kokoaikaisen henkilön rekrytointi ei ole joko ajankohtaista tai muuten mahdollista. Voit itse valita sopivan tunti- tai päivälukumäärän kuukaudessa.

Miten markkinointipäällikkö palveluna toimii?

Markkinointipäällikkö suunnittelee, kehittää ja toteuttaa yrityksesi markkinointia. Painopiste on digitaalisessa markkinoinnissa. Käytännön toimenpiteet ja painotukset ovat ainutlaatuisia jokaisen asiakkaan kohdalla.

Mitä markkinointipäällikkö palveluna maksaa?

Palvelun hinnoittelu on PK-yritysystävällinen. Palvelussa on mahdollisuus valita joko tunti- tai päiväkohtainen hinnoittelu. Hinnoitteluun vaikuttaa projektin kesto ja tuntimäärä. Jatkuvana palveluna tuntihinta on noin 65 €. Pyydä henkilökohtainen tarjous puhelimitse tai sähköpostilla

Kuinka markkinointipäällikkö palveluna irtisanotaan?

Markkinointipäällikkö palveluna -sopimus voidaan sopia joko toistaiseksi voimassa olevaksi tai määräajaksi. Toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen irtisanomiseen riittää sähköpostiviesti tai puhelinsoitto. Irtisanomisaika toistaiseksi voimassa olevissa sopimuksissa on kaksi tai neljä viikkoa.

Tarvitsetko lisätietoa?

Contact me for details on creating and managing marketing projects, project features, and services and prices.

Menu